وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری در بخش نفت و گاز 46 میلیارد دلار بوده است. یک اورژانس جاده‌ای در کشور درست کرده‌ایم با همکاری وزارت بهداشت، وزارت راه، هلال احمر نیروی انتظامی. تلفات جاده‌ای ما زیاد بود. سال 84 کل خودروهایی کشور 6 میلیون بود و 27 هزار و 800 نفر کشته شدند. سال 91 خودروها چقدر بود؟ 18 میلیون خودرو و مسافرت‌ها را که می‌بینیم، هیچ خودرویی در پارکینگ نخوابیده و همه استفاده می‌کنند اما سال 91 تعداد تلفات ما به کمتر از 19 هزار رسید و سریعترین کاهش نرخ تلفات را داشتیم البته ‌ما به این وضع قانع نیستیم و یک نفر هم زیاد است و نباید کشته شود اما اگر با همین روند که قبل از دولت بود، ادامه می‌یافت، آمارها زیاد می‌شد. 

 

 رئیس‌جمهور افزود: مراکز تفریحی کشور افزایش یافت. سدسازی‌ها وسیع شد، به حجم سدها در این هشت سال اضافه شد که کار خیلی بزرگی است. 4 برابر کل قبل این دولت شبکه‌های آبرسانی افزایش یافت. بیش از 4 برابر قبل از این دولت آبیاری‌های تحت فشار احداث شده و ‌با کمک دولت 85 درصد یارانه به این امر اختصاص یافته است. ‌آبرسانی به شهرها، روستاها، زیرساخت های شهری، کار خیلی بزرگی است. الان دشت ورامین آب می‌برد و از همین تصفیه فاضلاب در بخش کشاورزی استفاده می‌شود.

 

احمدی‌نژاد با اشاره به دیگر خدمات دولت نهم و دهم، تصریح کرد: دولت الکترونیک درست شد، سیستم بانکی دگرگون شده است و در خانه می‌شود تمام کارها را انجام داد. صندوق مهر امام رضا و بانک قرض‌الحسنه درست شد. در تلفن و مخابرات نیز انقلاب شد، موبایل دو میلیون بود اما الان خیلی افزایش یافته است و الان یک سیم کارت 2500 تومان شده است که 2 هزار تومان آن شارژ است. خودروهایی که در دست مردم است، سه برابر شده و گاز سوز شده‌اند، شما در هر بخشی بروید، خدمات چند برابر شده است.

 

وی گفت: من اعلام می کنم یک بخش کسی نمی‌تواند معرفی کند که خدمات دولت کمتر در آن باشد. آقای رحیمی اعلام کرد و گفت هر کس اعلام کند، ما جایزه می دهیم. اگر می‌خواستم گزارش دهم، باید یک کتابچه بزرگ را آماده می‌کردم و تمام فعالیت‌ها را می‌نوشتم. کم داریم که بخش‌هایی که در آن خدمات نباشد. اینها خدماتی است که همین دولت ارائه کرده ضمن اینکه فشار داخلی کمتر از بیرونی نبود.

مجری از رئیس‌جمهور پرسید ‌شما چه تعریفی از مهرورزی دارید و به نظر شما مهرورزی به چه میزان در دولت شما کارآیی داشت؟ گفت: اول ما فلسفه این موضوع را بحث کنیم، چرا مهرورزی؟ این باورهای اعتقادی و دینی ماست و پشت آن فلسفه است؛ همین‌طور نگفته‌اند مهرورزی؛ ما معتقدیم روابط انسان‌ها با هم باید بر اساس محبت شکل گیرد، نه کینه.

 وی با طرح این سوال که منشاء کینه در جامعه چیست؟ گفت: خودخواهی، زیاده‌طلبی، استکبار، توسعه‌طلبی، غرور اینها منشاء کینه است. کینه ریشه تمام بدبختی‌های بشر است. اگر کسی، کسی را دوست داشته باشد، آیا به او ظلم می‌کند و تحقیرش می‌کند؟ از خودش به خاطر او می‌گذرد. مادر از خودش برای فرزندش می‌گذرد، چون محبت دارد. شما در خانواده فداکاری می‌کنید و سختی می‌کشید تا خانواده احساس سختی نکند؛ این محبت است. کامل‌ترین جامعه و سعادتمندترین جامعه، جامعه‌ای است که روابط مردم بر اساس محبت استوار شود. این محبت بالاتر از عدالت است. وقتی محبت بود، شما از سهم خودت هم می‌گذری، عدالت یعنی هر کس حق خودش.

احمدی‌نژاد در ادامه این گفت‌وگوی تلویزیونی تاکید کرد: به خاطر مخالفت با این دولت هیچکس از هیچ حق خود محروم نشد‌. بعضی‌ها می‌گویند ‌به دلیل مخالفت با این دولت و اعضای دولت از دولت اخراج شدیم، در حالی که این حرف‌ها واقعیت ندارد و من هیچ وقت جواب این حرف‌ها را ندادم.

 وی افزود: ما هیچ گاه علت کنار گذاشتن افراد را نگفتیم. همه محترم هستند اما بالاخره برنامه‌ای وجود دارد و باید آن را اجرا کنیم و توانایی افراد باید به آن نیاز برسد.

 رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: اگر فردی به این توانایی نرسد، کنار می‌رود اما احترام او محفوظ است‌ البته یکی از این عوامل محبت است. اگر ببینم ‌همکاران من نسبت به مردم گرایش ندارند، دیگر نخواهد بود و من این موضوع را اعلام کرده‌ام و گفته‌ام ‌تعارف نداریم.

 احمدی‌نژاد تصریح کرد: ما به میان مردم رفتیم و مردم بزرگواری می‌کنند و به استقبال می‌آیند و بعد از 4 ساعت به محل مورد نظر می‌رسیم. بالاخره مردم حرف دارند و باید جواب آنها را بدهیم. یکی از نشانه‌های دولت مهرورزی پاسخ به 38 میلیون نامه و پیام است ولو اینکه پاسخ منفی باشد.

 وی ادامه داد: رسیدگی به ایثارگران و محرومین از محبت است و حتی رسیدگی به زندانیان در این میان مهم است. ما در سفرهای استانی تعدادی زیادی از زندانیان معسر کمک کردیم تا از زندان آزاد شود و تاکنون بیش از 20 هزار نفر آزاد شدند یعنی این افراد گناهی نداشتند و تنها حادثه‌ای پیش آمده ‌و اتفاقی افتاده است که فرد باید خسارتی بدهد اما توانایی پرداخت ندارد و دولت به آنها کمک کرد تا آزاد شود.

 رئیس جمهور خاطرنشان کرد: زمانی که می‌گوییم مهروزی، به معنای این است که دولت متعلق به مردم و مردم متعلق به دولت هستند و هیچ فاصله‌ای نباید وجود داشته باشد و باید کنار هم باشند. من یادم نمی‌آید ‌تاکنون بد کسی را خواسته باشم؛ حتی بد دشمنان خود را بخواهم.

 احمدی‌نژاد با بیان اینکه ما دوست داریم ‌دشمنان بشریت، دشمنان خدا و دشمنان عدالت هدایت شوند و یا کلاً نباشند، اظهار داشت: اما بد دشمنان خود را نخواستم. جلوه دیگر احترام به انسان‌هاست‌. زمانی که فردی را دوست داریم، به او احترام می‌گذاریم.

 وی تاکید کرد: بالاترین حد احترام به آزادی در این دولت بود. من این موضوع را اعلام می‌کنم و البته نیازی به اثبات ندارد‌. هیچ کس پیدا می‌شود که برای انتقاد به این دولت کوچکترین نگرانی در دل داشته باشد. فقط درباره دولت اینگونه است و من به جاهای دیگر کاری ندارم. جاهای دیگر خیلی خوب هستند ولی به این دولت نمی‌توان چنین چیزی چسباند و کسی نیست که به خاطر انتقاد به این دولت مورد تعقیب و تنبیه قرار گرفته باشد و چنین چیزی وجود نداشته است و کسی نمی‌تواند اثبات کند.

 رئیس جمهور افزود: ما به بالاترین حد به آزادی احترام گذاشتیم و حتی این آزادی به سمت توهین منحرف شد اما آن را هم تحمل کردیم تا این آزادی محفوظ بماند چرا‌که اگر آزادی نباشد، انسان بی‌معناست. مهربانی به این معناست که در تصمیم‌گیری‌ها و سیاست‌گذاری‌ها خود را به جای مردم بگذاریم.

 احمدی‌نژاد خاطرنشان کرد: من با افتخار اعلام می‌کنم دولت هیچ سندی را علیه حقوق ملت امضاء نکرده و هیچ کس نمی‌تواند سندی علیه حقوق ملت بدهد و یا علیه فردی از آحاد ملت بدهد تا بخواهد حق او را ضایع کند. ما در برنامه‌ریزی‌ها خود را به جای مردم گذاشتیم. به معنای اینکه بدانیم مردم چه می‌کشند و به دنبال این بودیم که کاری کنیم تا آنها سختی نکشند که نمونه این کار هدفمندی‌ یارانه‌هاست.

 وی تاکید کرد: هدفمندی در این دولت به هدفمندی تبدیل شد در حالیکه قبلاً ریاضت اقتصادی بود و همه می‌خواستند یارانه‌ها را حذف کنند‌ اما ما اعلام کردیم که حذف نمی‌شود و ریاضت اتفاق نمی‌افتد؛ چرا باید طبقات پایین قبلا تبعیض را تحمل کنند و الان فشار آن را تحمل کنند؟ ما باید ببینیم که چه اتفاقی در زندگی مردم می‌افتد و اگر کسری را می‌آورند، جبران کنیم و طرح ما پذیرش اجتماعی داشته باشد و مردم آن را بپذیرند.

 رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه ما خود را جای مردم گذاشتیم و دیدیم ‌نمی‌توان این مسئله را پذیرفت، گفت: ‌برای مردم جبرانی گذاشتیم و در این میان دعوای بسیاری شد، حتی خیلی‌ مخالفت شد و به ما فشار زیادی آوردند. یکی از فشارهای سنگین به ما این است که پول به مردم داده‌ایم و تمام مشکلات تاریخ اقتصاد جهان و تحریم و بحران اقتصادی جهان را به ما نسبت می‌دهند و این به دلیل پولی است که به مردم می‌دهند در حالی که باید این پول را به مردم بدهیم.

 

 

احمدی‌نژاد افزود: دولت در تمام تصمیمات خود را به جای مردم گذاشته است تا ببیند که این تصمیم چه تاثیری در زندگی مردم داشته باشد و اگر این تاثیر منفی است نباید وجود داشته باشد. ما به کمک مردم آمدیم و نیامدیم که مردم را له کنیم بلکه آمدیم تا سطح زندگی مردم بالا برود و اینها مهرورزی است.

 وی تاکید کرد: دولت در قانون اساسی سوگند خورده است تا از حقوق ملت دفاع کند. ما تا جایی که توان داشته‌ایم، ایستاده‌ایم و سعی کرده‌ایم ‌دفاع کنیم. نمی‌گویم ‌در درون دولت و لایه‌های گوناگون کسی موضوع را اشتباه نمی‌گیرد و یا حتی تصمیم اشتباه بگیرد‌ اما نیت‌ها این نبود و به خصوص کابینه‌ اینگونه نبود.

 رئیس‌ جمهور ادامه داد: اگر همین الان به صحنه نگاه کنیم، تعداد روزنامه‌های مخالف دولت چند برابر دولت است؟ ما هیچ تلاشی نکردیم ‌یک تعداد روزنامه طرفدار دولت راه‌اندازی کنیم. می‌توانستیم ‌از پول بیت‌المال این کار را کنیم و دولت از ناحیه کمک به روزنامه‌ها می‌توانست این کار را کند اما نکرده است. اتفاقا به روزنامه‌های مخالف دولت پول بیشتری پرداخت شد. روزنامه‌ای که تندترین اتهامات را به ما می‌زند، بیشترین کمک‌ها را از ارشاد می‌گیرد.

 احمدی‌نژاد خاطرنشان کرد: زمانی ما مسافرت خارج از کشور بودیم. یکی از روزنامه‌ها را بستند . زمانی که از سفر برگشتیم در دولت وزیر را توبیخ کردم و آقای ثمره خاطرشان است. به او گفتم به چه حقی رای دادی. البته وزیر یک نفر است و یک رای دارد و از قوای مختلف و حوزه‌های قم ، مجلس و قوه قضائیه به آنجا می‌آیند اما به او گفتم تو به چه حقی رای دادی. خب حالا روزنامه‌ای انتقاد کرده باشد و یا حتی شعر یا کاریکاتوری کشیده باشد و طنزی برای یک نفر ساخته باشد. چرا باید او را ببندیم بلکه باید تذکر دهیم.

 وی ادامه داد: حتی مخالف من بود یا حتی برای من این کار را کرده باشد. حالا شاید بهانه‌اش من بوده باشم. جای دیگر چیز دیگری گفته بود اما گفته بودند که به این نام نمی‌شود و به نام احمدی‌نژاد بزنید و تمامش کنید اما من واقعا مخالف بودم و معتقدم بدون محبت مسائل جامعه بشری حل نمی‌شود.

رئیس جمهور تاکید کرد: بعضی‌ها زمانی که از امام زمان صحبت می‌کنم، حرف‌های صهیونیست‌ها را می‌زنند و می‌گویند امام زمان می‌آید و از دم می‌کشد و تا پای رکاب اسبش خون می‌آید و دنیا نابود می‌شود در حالی که این حرف‌ها را صهیونیست‌ها می‌زنند و حرف شیطان است. ما معتقدیم امام با محبت دنیا را فتح می‌کند، مگر پیغمبر با شمشیر دنیا را گرفت؟ او با محبت و مهربانی دنیا را گرفت.

 احمدی‌نژاد تاکید کرد: ما از ایرانیان خارج از کشور بطور مطلق حمایت حقوقی و سیاسی کردیم و این کار به خاطر مهربانی بود، همچنین در این دولت طرح آتیه مهر طراحی شد و ساعت کار پرستاران را نیز کم کردیم. خود را به جای یک پرستار گذاشتیم و دیدیم ‌پرستار چقدر کار سختی دارد. چگونه می‌تواند 44 ساعت در هفته کار کند و فوری فرسوده می‌شود لذا دیدیم ‌باید ساعت کار او را کم کنیم البته هنوز حقوق آنها به صورت کامل پرداخت نشده اما این موضوع به قانون تبدیل شد.

 وی تاکید کرد: خود را به جای زنانی گذاشتیم که کارمند هستند یا کارگرند و دیدیم ‌باید این فرد خانه را اداره کند و دوران وضع حمل را طی کند و بچه شیر دهد و سرکار هم بیاید لذا مرخصی دوران زایمان را به 9 ماه افزایش دادیم و لایحه‌ای به مجلس ارائه کردیم که خوشبختانه آن را تصویب کردند. گفتیم که خانمی وضع حمل کرده است و شوهر او تنهاست، بنابراین به شوهر او نیز 2 هفته مرخصی دادیم تا به خانواده رسیدگی کند. ما نمی‌خواستیم ‌از افراد مثل رباط کار بکشیم و از این قبیل کارها بسیار انجام شد.

 رئیس‌جمهور یادآور شد: ما تنها دولتی هستیم که به راحتی در تمام اجتماعات مردم وارد می‌شویم و این کار را بدون هیچ دغدغه‌ای انجام می‌دهیم. من خیلی راحت وسط مردم می‌روم ‌و مثل ماهی که وارد اقیانوس می‌شود، کیف می‌کنم. همه را دوست داریم و نمی‌توانیم دوست نداشته باشیم و من فکر می‌کنم ‌این فرهنگ دوباره در کشور ما احیاء شده است. این فرهنگ در میان ما ایرانیان وجود داشته و خانواده‌ها در میان خود مسائل را حل می‌کردند و نمی‌گذاشتند کسی زمین بخورد اما در حال حاضر فاصله افتاده و باید این موضوع به صورت کامل احیا شود.

 احمدی‌نژاد تصریح کرد: انسانیت ما در گرو همبستگی است و دولت و ملت باید با هم باشند. کوچکترین فاصله‌ای بین دولت و ملت و بی‌اعتمادی و کدورت بین دولت و ملت بسیار خطرناک است و خیلی‌ها را مأیوس می‌کند.

 وی تاکید کرد: افرادی نامه‌ای می‌نویسند و تصمیم دارند ‌اقدامات خطرناکی انجام دهند در حالی که با یک تلفن و یک ملاقات و محبت قضیه تمام می‌شود و حل می‌شود و ما این کار را مهرورزی می‌دانیم. من فکر می‌کنم ‌تا حدود زیادی مهرورزی در دولت نهادینه شده است.

 به گزارش تسنیم، ‌احمدی‌نژاد در ادامه سخنانش در خصوص پیشرفت کشور در سال 84 نسبت به سال 92 ‌اظهار داشت: فکر می‌کنم هم کیفی می‌شود بررسی کرد و هم به صورت کمی. ‌بروید بین مردم و ببینید الان امید به زندگی بیشتر است یا کمتر؟ خودباوری بیشتر یا کمتر؟ احساس غرور ملی، افتخار به ایرانی بودن، پیگیری امر عدالت، پیگیری تحولات جهانی، معلوم است که بیشتر شده است.

 وی با انتقاد از سیاه‌‌نمایی‌ها و تضعیف عملکرد دولت، تصریح کرد: البته تبلیغات و سیاه‌نمایی‌ها خیلی گسترده است اما اتفاقات زیادی در کشور افتاده است‌. بعضی‌ها گفته‌اند اینها عدالت توزیعی می‌خواهند ایجاد کنند و فقیرپروری را گسترش دهند که اینها حرف‌های ابتدایی است. ما هیچ کدام ادعا نداریم که سیاست‌های ما در جهت عدالت است. بسیاری از فقرها و کمبودها در اثر همین سیاست‌های انسان‌های ناقصی مثل من بوده است، اما این دولت فقط عدالت توزیعی را دنبال نکرد بلکه ما معتقد بودیم عدالت باید در حین پیشرفت کشور و تولید ثروت و افزایش ثروت کشور و افزایش رفاه و افزایش سرانه درآمد باشد. پیشرفت‌هایی در کشور اتفاق افتاده و در همه عرصه‌ها کار شده است و چند برابر دولت‌های گذشته کار شده است که ‌بعضی‌های آن در تاریخ بی‌نظیر است.

 رئیس‌جمهور خاطر‌نشان کرد: هیچ بخشی نیست که پیشرفت در آن نباشد، اقتصاد ایران از رتبه 22 به‌ 17 رسیده است. تراز و جایگاه ایران در دنیا بالاتر رفته است و هر جای دنیا می‌روید، اسم ایران، علاقه و عشق ایران است. تولید در کشور ما بیشترین رشد را در تاریخ کشور داشته و علیرغم همه حرف‌های منفی که می‌زنند و علیرغم رکود جهانی و تحریم‌ها و فشارهای داخلی، سرمایه‌گذاری شده و این اقدامات همه  آدرس دارد و می‌شود نگاه کرد. در تولیدات اساسی یعنی تولید فولاد، ظرفیت تولید فولاد 9.7 میلیون تن اول سال 84 بود اما الان ‌24 میلیون تن است. این واقعیت است. کارخانه‌های فراوانی را افتتاح کردیم که صاحبان آنها معلوم است و سوخت و مواد اولیه آن معلوم است.

 احمدی‌نژاد با بیان اینکه الان 60 سال تولید فولاد در کشور داریم، گفت: در این هشت سال 24 میلیون تن فولاد کشور افزایش داشته است و دولت سرمایه‌گذاری کرده و اتفاق بزرگی افتاده و ما از رتبه 22 به 15 در فولاد رسیده‌ایم. ظرفیت سیمان اول 84‌، 33 میلیون تن بود اما الان بیش از 80 میلیون تن است که این یعنی پیشرفت و تولید. سال گذشته 12 میلیون تن صادر کردیم درحالیکه سال 85 و 84 ما سیمان وارد می‌کردیم اما الان صادر می‌کنیم.کاشی و سرامیک 176 میلیون تن در سال 84 بود که رسیدم به 380 میلیون تن، یعنی دو برابر کارخانه ایحاد شده است.

رئیس جمهور اظهار داشت: بدهی‌های بانک مسکن بدهی‌های مردم است یعنی مردم وام گرفتند و به بانک مسکن پس می‌دهند.

 احمدی‌نژاد در پاسخ به این سوال که بانک مرکزی مابه‌التفاوت ارزهایی که سال گذشته 1226 تومان فروخته است را از چه کسی می‌خواهد بگیرد؟ گفت: مابه‌التفاوت درست نیست و تسهیل معنای دیگری دارد یعنی ارزی دارید که تا دیروز 1226 تومان بود اما امروز 2000 تومان شده است، یعنی 1000 تومان افزایش داشته ‌و این 1000 تومان مال دولت است و باید به خزانه برود‌ اما گفته‌اند قبل از اینکه به خزانه برود، باید بدهی‌ها را صاف کند.

 وی ادامه داد: تمام دولت‌های قبل از این مابه‌التفاوت استفاده کرده‌اند و آن را به خزانه ریخته‌اند. همین دو سال گذشته که تفاوت‌ها کم بود، هر سال بانک مرکزی به خزانه واریز می‌کرد و این قانون است و ما گفتیم ‌این قانون را اجرا کنند‌ اما می‌گویند ‌این مورد تورم‌زاست. متأسفم که برخی تعریف نقدینگی را نمی‌دانند و چطور می‌گویند که نقدینگی افزایش می‌یابد‌ چراکه این ذخایر بانک مرکزی است و بانک مرکزی هر کدام از ارزها را فروخت، ریال آن را جمع می‌کند که ضد تورم است، ‌یعنی اگر ارزهایی که بانک مرکزی دارد، 1226 تومان بفروشد، بیشتر تورم را مهار می‌کند ‌یا 2500 تومان بفروشد؟ معلوم است که ارز 2500 تومانی ریال بیشتری را جمع می‌کند و معنای آن این است که ما با ارز 2500 تومانی ‌در خزانه ذخیره کردیم که عملا ضد تورم است و تعجب می‌کنم از اینکه می‌گویند تورم‌زاست و همین طور حرف می‌زنند.

 احمدی‌نژاد اضافه کرد: این مورد خلاف کدام قانون است و کجای آن تورم‌زاست. مجلس تصویب کرده است که از ابتدای سال 92 ارز بانک مرکزی، ارز تبادلی است. تازه ما از قانون بودجه سال گذشته استفاده کردیم و در 3 ماه اول یک مقدار کالا با ارز 1226 آورده‌ایم تا بازار کالای اساسی را تنظیم کنیم.

 وی خاطرنشان کرد: ما در حال حاضر در چین پول داریم که قرار است فاینانس کنند و پروژه بعدی اجرا شود. 7.5 درصد از این فاینانس‌ها را باید ریالی بدهیم که جزو تعهدات آورده‌ایم و تمام حق عضویت‌هایی که دولت باید در طول سال برای مجامع بین‌ المللی بدهد، پول آن را کنار گذاشته‌ایم و به نفع دولت بعدی کار کرده‌ایم و گفتیم که این موارد را هم صاف می‌کنیم و هزینه دولت بعدی کاهش پیدا کرده است.

 رئیس جمهور تصریح کرد: با ارز 1226، چهار هزار میلیارد تومان کالا ذخیره کرده‌ایم تا تحویل بدهیم و تا 4 ماه کالای اساسی ذخیره داریم. ولی متاسفانه باز حرف‌هایی زده می‌شود و این قانون است که دولت اجرا می‌کند و می‌گویند که چرا قانون را اجرا کردید و بعد همزمان متهم می‌کنند که دولت قانون را اجرا نمی‌کند.

 احمد‌ی‌نژاد اظهار داشت: طبق قانون مجمع بانک مرکزی نشسته است و تمام بدهی تاریخی دولت را صفر کرده است که برای کشور افتخار است و داریم دولتی تحویل می‌دهیم که هیچ بدهی ندارد البته کشور بدهی خارجی دارد و مردم هم به بانک‌ها بدهی دارند اما دولت بدهی به بانک ندارد، یعنی دولت و بانک‌های دولتی بدهی ندارند.

 

رئیس جمهور در ادامه این گفت‌وگوی تلویزیونی در خصوص گزارش برنامه پنجم توسعه گفت: ما گزارش‌هایمان همیشه آماده است، ولی ظاهراً نیمه دوم باید این گزارش منتشر شود. 

 

  وی از ارائه برنامه‌های گزارش دولت از عملکرد 8 ساله در چند روز آینده از تلویزیون خبر داد و گفت: البته بخش‌هایی از سیاست خارجی باقی مانده است. تقریبا همه قوانین پایه کشور در این دوره لایحه‌اش داده شده است که گزارش این بخش را در زمان مناسب ارائه خواهیم داد. ما 4 گزارش را نیز داریم که انشاءالله ‌یک بخش آن را در روز یکشنبه در صداوسیما ارائه خواهیم داد، البته یک گزارش تفصیلی را نیز در جلسه کارگزاران با مقام معظم رهبری در ماه رمضان نیز ارائه خواهیم داد و یک گزارش دیگر نیز در صداوسیما اولین کارهای دولت را خواهیم گفت و گزارش آخر ما نیز شامل تشکر و حلالیت‌طلبی و خداحافظی از مردم خواهد بود. 

 

 رئیس جمهور با بیان اینکه در پایان این گفت‌وگو جملاتی را می‌خواهم بگویم، اظهار داشت: بعضی‌ها وقتی می‌خواهند عملکرد دولت را ارزیابی کنند، با آروزهای خود مقایسه می‌کنند که این اشتباه است و ما هیچ وقت ادعا نکردیم ‌همه مسائل را ‌حل می‌کنیم و جهان را گلستان می‌کنیم، هیچ دولتی چنین ادعایی نکرده است.

 

احمدی‌نژاد با بیان این جمله که "آن باید بیاید تا جهان گلستان شود"، تصریح کرد: باید با واقعیت‌های موجود و دولت‌های قبل وضعیت فعلی را مقایسه کرد و الا اگر با آرزوها مقایسه کنیم، مایوس می‌شویم.

 

وی گفت: دولت نهم و دهم کشور را در شرایط سخت اداره کرد و هنوز ابعاد تحرکات دشمن بیان نشده است چرا‌که فشارها بر دولت زیاد بوده است و با این شرایط کشور اداره شده است. آنها مطمئن بودند ‌با این فشارها و با برخی فشارهای داخل نظام اقتصادی ما از هم متلاشی می‌شود و اینها را هم قبلا اعلام کرده بودند و برای خود به عنوان یک هدف انتخاب کرده بودند، اما آنها امروز حداکثر حرفی که می‌توانند بزنند، این است که ادعا می‌کنند تورم درست شده است و رشد اقتصادی ایران کاهش پیدا کرده، صندوق بین‌المللی پول گفت که رشد اقتصادی ایران منفی شده است که البته این اطلاعات هم غلط بود چون بعضی بداخلاقی‌ها اجازه نداده بود که مامور آنها بیاید در ایران و اطلاعات بگیرد و براساس اطلاعات ‌فرضی نظر داده بودند.

 

احمدی‌نژاد با بیان اینکه با تمامی این کارشکنی‌ها اقتصاد ایران متلاشی نشد و همچنان سرپا ایستاده است، خاطرنشان کرد: ما هم صادرات داریم و هم تجارت داریم و هم بازار داریم و هم تولید و همانگونه که گفتم، هیچ ماشینی را نمی‌توان در پارکین‌گها پیدا کرد، یعنی با تمام سختی‌ها مردم به زندگی خود ادامه می‌دهند و آنگونه که آنها می‌خواستند، نشد و این معنایش موفقیت ملت ایران است.

 

وی گفت: ما معتقدیم ‌در شرایط سخت‌تر از این هم می‌شود کشور را اداره کرد. نمی‌خواهم بگویم ‌باید برویم و برای کشور سختی بخریم. آن یک بحث‌ جدایی است و یک بحث سیاسی است، بر همین اساس معتقدیم کشور را در شرایط سخت‌تر از این هم می‌شود اداره کرد و ما خودمان را برای آن روز نیز آماده کرده بودیم که در شرایط سخت‌تر هم کشور را اداره کنیم.

 

رئیس جمهور در پایان از همه مردم که حوصله کردند و پای صحبت‌ وی نشستند، تشکر کرد و افزود: از همکاران خودم و از همه ملت ایران تشکر کرده و افتخار می‌کنم خادم همیشگی ملت ایران هستم.




برچسب ها : سیاسی و نظامی  , اقتصادی  ,